Uutiset

14
Helmi
2019
Käynnissä oleva teknologinen murros muuttaa voimakkaasti työtä, yhteiskuntia ja liiketoimintaa. Tulevalla hallituskaudella Suomen tulee kehittyä, oppia ja uudistua ripeästi.
06
Helmi
2019
Koko rakentamisen tuotannon arvioidaan vähenevän ½-2½ prosenttia vuonna 2019. Asuntoaloitukset laskevat tasolle 37 000–39 000.

Tapahtumat

Testi lohko

Etusivun nostolohko

SKOLin uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Uutiskirjeestä löydät alan liittyviä uutisia, tapahtumia sekä mielenkiintoisia kirjoituksia. Saat tilattua kirjeen itsellesi klikkaamalla yllä olevaa banneria tai otsikkoa.
SKOL ry on suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö. Edistämme hyvää suomalaista suunnittelua ja konsultointia, joka ratkaisee yhteiskunnan ja elinkeinoelämän merkittäviä tulevaisuuden haasteita. 
Konsulttinuoret kokoavat yhteen teollisuuden, talonrakentamisen ja infrarakentamisen alalla toimivat nuoret konsultit, suunnittelijat ja tilaajat sekä alan opiskelijat. 
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.