Uutiset

20
Syyskuu
2018
SKOLin Vuoden Nuori Konsultti 2018 Verneri Lehtovirta on saanut kunniamaininnan eurooppalaisessa EFCA Young Professional of the Year 2018 -kilpailussa. Kilpailun voitto meni tänä vuonna norjalaiselle Stanislas Merlet'ille.
12
Syyskuu
2018
Suunnittelu- ja konsultointipalveluita varten on laadittu erityiset KSE 2013 –sopimusehdot, jotka soveltuvat joidenkin hankintayksiköiden käyttämiä JYSE 2014 -sopimusehtoja paremmin suunnittelun ja konsultoinnin toimeksiannoissa käytettäviksi.
11
Syyskuu
2018
Rakennetun ympäristön avainjärjestöt ovat koonneet voimansa ja perustaneet yhdistyksen, joka luo polkua kiinteistö- ja rakentamisalan toimijoille kohti globaaleja markkinoita sekä tuo parhaat käytännöt Suomen toimikenttään.

Tapahtumat

24 Syyskuu
Tampere, Espoo, Oulu, Turku, Jyväskylä
29 Loka
 • Alalla käytettäviin sopimusehtoihin on syytä kiinnittää huomiota. KSE=molemmin puolin kohtuulliset sopimusehdot… https://t.co/bbyohLIYze
  @SKOLry
  1 viikko 1 päivä sitten
 • RT : Main Session with . A great crowd for a world first - thank you everybody for… https://t.co/AgFCZYk7hD
  @SKOLry
  1 viikko 1 päivä sitten
 • RT : Vuoden Nuori Konsulttimme ja safarioppaamme Verneri Lehtovirta on saanut kunniamaininnan kansainvälisessä FIDICin Y… https://t.co/ls193uFSAi
  @SKOLry
  1 viikko 1 päivä sitten
 • Olemme koonneet voimamme 11 järjestön kesken perustaen -yhdistyksen, joka luo alan toimijoille väylän m… https://t.co/9ev7zTxE88
  @SKOLry
  1 viikko 1 päivä sitten
 • Erinomaista VM! Osaajapula on jo arkipäivää useilla eri aloilla ja työpaikoilla. Nopeammat yhteydet laajentavat työ… https://t.co/h0AW0LasnP
  @HSoimakallio
  1 viikko 2 päivää sitten
Testi lohko

Etusivun nostolohko

SKOLin uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Uutiskirjeestä löydät alan liittyviä uutisia, tapahtumia sekä mielenkiintoisia kirjoituksia. Saat tilattua kirjeen itsellesi klikkaamalla yllä olevaa banneria tai otsikkoa.
SKOL ry on suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö. Edistämme hyvää suomalaista suunnittelua ja konsultointia, joka ratkaisee yhteiskunnan ja elinkeinoelämän merkittäviä tulevaisuuden haasteita. 
Konsulttinuoret kokoavat yhteen teollisuuden, talonrakentamisen ja infrarakentamisen alalla toimivat nuoret konsultit, suunnittelijat ja tilaajat sekä alan opiskelijat. 
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.