konsulttinuoret_infoyrityksille_1.jpg
Uutinen

SKOL Konsulttinuorten työryhmän haku on nyt käynnissä!

Mon, 11/11/2019 - 10:13

Haku päättyy 20.11. Jos, ette ole vielä harkinneet työryhmäläisen asettamista yrityksestänne, nyt on siihen oiva hetki!

Konsulttinuorten toimintaa ohjaa noin 10-12 henkilöstä koostuva työryhmä, jonka jäseniltä toivomme kahden vuoden sitoutumista työryhmätyöskentelyyn. Noin puolet työryhmästä vaihtuu vuosittain, jolloin ryhmässä on aina sekä uusia innokkaita toimijoita että vuoden kokemuksella toimivia henkilöitä.

Työryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa, jolloin käydään läpi verkoston toiminta, tulevat tapahtumat ja muut ajankohtaiset asiat. Työryhmän toimintaa ohjaa puheenjohtaja. Vuonna 2019 muut vastuunimikkeet ovat olleet varapuheenjohtaja, budjettivastaava, viestintävastaava, jäsenvastaava, oppilaitosyhteistyövastaava, tapahtumavastaava, yritysyhteistyövastaava, järjestöyhteistyövastaava sekä KV-vastaava.

Työryhmän tehtävänä on aktiivisesti kehittää nuorten suunnittelu- ja konsultointialalla toimivien verkostoa ja järjestää tapahtumia jäsenilleen. Konsulttinuorten toiminnan mahdollistaa SKOL ry:n tuki ja budjetti. Työryhmään osallistuminen vaatii aikapanostusta, halua vaikuttaa sekä innostusta järjestää mielenkiintoisia tapahtumia alan nuorille asiantuntijoille. Työryhmässä toimiminen edellyttää työsuhteen SKOL ry:n alaisessa yrityksessä sekä työnantajan hyväksynnän, koska työryhmässä edustetaan työnantajaa. Keskustelethan työnantajasi kanssa asiasta ennen kuin ilmoitat kiinnostuksestasi. Tavoitteena on pitää työryhmän kokoonpanoa mahdollisimman monipuolisena niin alojen kuin työnantajien suhteen.

Vuoden 2020 työryhmä muodostetaan joulukuussa 2019. Jos yrityksestänne löytyy nuori asiantuntija, jota  kiinnostaisi työryhmässä toimiminen, tutustukaa alla olevaan työryhmäinfoon ja ilmoittakaa kiinnostuksesta kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta 20.11. mennessä.

Related articles