Jäsenhakemus

Jäsenhakemus

Liiton jäseneksi hyväksymistä haetaan kirjallisesti liiton hallitukselta. Hakemuksesta tulee ilmetä, millä toimialoilla yhteisö harjoittaa suunnittelu- ja konsulttitoimintaa.

Hakijan tulee täyttää liiton sääntöjen 4 §:ssä esitetyt vaatimukset sekä toimia kansainvälisen konsulttijärjestö FIDICin eettisten sääntöjen mukaisesti .

Hakulomakkeet voi ladata alla olevista linkeistä tai tilata SKOLista sähköpostitse osoitteesta skolry@teknologiateollisuus.fi.

Pää- ja sivutoimialamääritelmät löytyvät täältä ja toimialaryhmittely täältä.

Liiton syyskokous päättää vuosittain seuraavan vuoden jäsenmaksuista. Jäsenmaksun suuruus perustuu jäsenyhteisön henkilömäärään. SKOLin hallituksen päätöksen mukaan Teknologiateollisuuden kulukorvaus laskutetaan niiltä SKOLin jäseniltä, jotka eivät ole Teknologiateollisuuden jäseniä.

Työmarkkinapalvelut (TES- ja työsuhdeneuvonta) saa käyttöönsä liittymällä jäseneksi myös Teknologiateollisuus ry:een, lisätietoja https://teknologiateollisuus.fi/fi/jasenet/jasenhakemus. Työsuhdepalvelu on hankittavissa myös lisenssipohjaisesti, http://teknologiateollisuus.fi/fi/tyomarkkinat/apua-tyosuhdeasioihin.

Jäsenyyttä, jäsenetuja ja jäsenpalveluja koskeviin tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Helena Soimakallio: +358 40 550 7706 / helena.soimakallio(at)teknologiateollisuus.fi.

Esite SKOL ry