Työryhmät

Työryhmät

SKOLIN TYÖRYHMÄT 2020

SKOLilla on useita eri alojen toimikuntia ja työryhmiä, joissa käsitellään monia ajankohtaisia ja tärkeitä asioita.

Jäsenyritysten on mahdollista osallistua toimikuntien toimintaan joko nimeämällä edustajansa tai vaikkapa ilmoittautumalla aineistojakeluun.Vuonna 2020 hallitus, toimikunnat ja konsulttinuoret kokoontuvat seuraavasti, kokouspaikkana Eteläranta 10 (ajankohta, aihe, alustaja varauksin):​​

 • Syyskokous ja sidosryhmäseminaari arvonluonnista ti 24.11 klo 14-

 • Energia- ja talotekniikkaryhmä, pe 4.12 klo 10, TATE-yleissuunnitteluvaiheen sisältö -hanke kick-off, (Tero Järvinen, Piia Sormunen, Granlund)

 • Työmarkkina- ja koulutusryhmä ma 7.12 klo 12

 • Hallitus 7/2020 to 17.12 klo 12-14, MRL, kestävä arvonluonti, kilpailuasiat

 • Viestintä- ja koulutusryhmä

 • Arvonluonti ja innovaatioryhmä, tammikuu, alan arvonluonti, sopimus- ja hinnoittelumallit

 • Infra- ja ympäristöryhmä, tammikuu, oppilaitoskuulumiset (Kalle Vaismaa, TUNI), kestävä kehitys, MRL-uudistus, Väylän hankintamenettelyt

 • Geotyöryhmä, tammikuu, kehityshankkeet

 • Rakennetyöryhmä, tammikuu, koulutus ja tutkimus Aallossa, kehityshankkeet
   

Toimikunta- ja työryhmätoiminnasta kiinnostuneiden yhteydenotot, lisätiedot ja ilmoittautumiset: matti.kiiskinen(at)teknologiateollisuus.fi.

Viestintäryhmän osalta yhteyshenkilönä toimii Noora Kuparinen, noora.kuparinen(at)teknologiateollisuus.fi ja työmarkkinaryhmän osalta Johanna Laine, johanna.laine(at)teknologiateollisuus.fi

SKOL toimii tiiviissä yhteistyössä ja osana Teknologiateollisuutta, jonka työryhmistä lisää linkissä http://teknologiateollisuus.fi/fi/organisaatio/tyoryhmat.

Työryhmätoimintaa on uudistettu vuonna 2020 ja esitys on hyväksytty hallituksessa vuoden kahdessa ensimmäisessä kokouksessa.

Uusiin työryhmiin (Työmarkkina- ja koulutusryhmä, arvonluonti- ja innovaatioryhmä, viestintä- ja vaikuttamisryhmä, rakennetyöryhmä, geotyöryhmä, energia- ja talotekniikkaryhmä sekä infra- ja ympäristöryhmä) voi edelleen ilmoittautua lähettämällä viestin matti.kiiskinen@teknologiateollisuus.fi.

Entisten työryhmien ja toimikuntien aktiivisilta jäseniltä ja ko. alan jäsenyrityksiltä on kysytty osallistumishalukkuutta myös erikseen. Työryhmien uudet kokoonpanot esiteltiin ja hyväksyttiin 31.3.2020 pidetyssä hallituksen kokouksessa.