Tule muotoilemaan tulevaisuus

SKOL vetovoima 2022
Miltä maailma näyttää suunnittelijan silmin? Millaisten kompleksisten ongelmien parissa konsultti työskentelee? Miten suunnitteluala vaikuttaa yhteiskuntaan, jossa elämme? Tule ottamaan selvää! Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa suunnittelu- ja konsultointialasta, sekä alan tarjoamista uramahdollisuuksista.

Tulevaisuuden globaalit haasteet eivät ratkea taikatempuilla, vaan todellisten ihmisten toimesta todellisilla suunnittelupöydillä. Meidän tavoitteemme on valottaa sitä, mitä näillä suunnittelupöydillä oikeasti tapahtuu. SKOL ry on suunnittelu- ja konsultointialan toimialajärjestö, jonka tavoitteena on sekä edistää että tuoda tunnetuksi hyvää suomalaista suunnittelua ja konsultointia.

Alamme ratkaisee ongelmia, jotka koskevat sellaisia maailmaa muuttavia globaaleja megatrendejä kuten vihreä siirtymä, kaupungistuminen ja rajallisten resurssiemme riittävyys.

Järjestöömme kuuluu yli 140 jäsenyritystä teollisuuden, rakentamisen ja infrastruktuurin toimialoilta. Jäsenyrityksemme työllistävät hieman yli 21 000 ihmistä, ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on 2,2 miljardia euroa. Jäsenyrityksemme toimivat asiantuntijoina ja suunnittelijoina teollisuuden, rakentamisen ja yhteiskunnan kehittämisessä ja investoinneissa sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Tavoitteemme on olla suomalaisen yhteiskunnan ja elinkeinoelämän arvostettu kilpailuetu ja osaamisen kehittäjä.