Työryhmät ja kokousaikataulu

SKOLIN TYÖRYHMÄT JA KOKOUSAIKATAULU 2023-2024

SKOLilla on useita eri alojen toimikuntia ja työryhmiä, joissa käsitellään monia ajankohtaisia ja tärkeitä asioita.

Jäsenyritysten on mahdollista osallistua toimikuntien toimintaan joko nimeämällä edustajansa tai vaikkapa ilmoittautumalla aineistojakeluun. Vuonna 2023 hallitus, toimikunnat ja konsulttinuoret kokoontuvat seuraavasti, kokouspaikkana Eteläranta 10 (ajankohta, aihe, alustaja varauksin):​​
 

  • Rakennetyöryhmä to 7.12 klo 12 (lounaskokous), kehityshankkeet

  • Hallitus 6-2023 to 14.12 klo 12-14, varainhoito, vetovoima ja osaaminen

  • Työmarkkinaryhmä ti 23.1.2024 klo 8.30, työmarkkinatilanne, kansainväliset opiskelijat

  • SKOLin hallitus, vaihtokokous 1-2024, tammi-helmikuun vaihde

Toimikunta- ja työryhmätoiminnasta kiinnostuneiden yhteydenotot, lisätiedot, ilmoittautumiset ja henkilömuutokset: matti.kiiskinen(at)teknologiateollisuus.fi.

Viestintäryhmän osalta yhteyshenkilönä toimii Noora Kuparinen, noora.kuparinen(at)teknologiateollisuus.fi ja työmarkkinaryhmän osalta Joanna Ahokanto, joanna.ahokanto(at)teknologiateollisuus.fi

SKOL toimii tiiviissä yhteistyössä ja osana Teknologiateollisuutta, jonka työryhmistä lisää linkissä http://teknologiateollisuus.fi/fi/organisaatio/tyoryhmat.

Työryhmiin (Työmarkkina- ja koulutusryhmä, arvonluonti- ja innovaatioryhmä, viestintä- ja vaikuttamisryhmä, rakennetyöryhmä, geotyöryhmä, energia- ja talotekniikkaryhmä sekä infra- ja ympäristöryhmä) voi edelleen ilmoittautua lähettämällä viestin matti.kiiskinen@teknologiateollisuus.fi.