MyTech

Vetovoima
MyTech-ohjelma on Teknologiateollisuuden hanke, jonka tarkoituksena on lisätä tietoa tekniikan alan opinnoista sekä mahdollisuuksista teknologia-alalla.

Suomalainen teknologiateollisuus on maailman huippuluokkaa. Teknologiayrityksissä suunnitellaan ja tuotetaan kestäviä ratkaisuja, jotka helpottavat arkeamme ja säästävät ympäristöä. Uudella teknologialla voimme luoda hyvinvointia ihmisille ja yhteiskunnalle.

”Teknologia on insinöörien ala.” Sitäkin, ja paljon muuta. Teknologia-yritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan hyvin erilaista ja eritasoista osaamista teknologian, tuotannon, tuotesuunnittelun, talouden, hallinnon, viestinnän, myynnin, markkinoinnin ja vaikka ympäristövastuullisuuden saralta.

MyTech.fi on ohjelman nettisivustolta löytyy tietoa teknologia-alasta, opintopoluista sekä keästöistä.

#OsaajatTöissä

MyTechin sivuilla julkaistaan 100 videotarinaa teknologiayritysten nuorista osaajista. Videoilla he kertovat työstään, sen merkityksestä sekä osaamisestaan ja opiskeluvalinnoistaan. Teknologiayrityksissä töissä olevat ovat opiskelleet ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen tai yliopistojen monilla eri koulutusaloilla.

SKOLin jäsenyritysten työntekijöiden uratarinoita löytyy myös runsaasti sivustolta.  Tässä alla muutama video SKOL jäsenyrityksissä työskentelvältä nuorelta osaajalta.

Filosofian maisteri Mikko Ranisen työn jälki näkyy kaupunkiympäristössä. Hän suunnittelee Swecolla kaupunkipyöräasemia – tärkeä rooli kestävän yhteiskunnan kannalta. Lue lisää

Yhdyskunta- ja ympäristötekniikan DI Josefiina Saarnikko on tietomallinnuksen asiantuntija Sitowisen Tie-osastolla. Lue lisää

Insinööriopiskelija Johanna Törmä on WSP Finlandilla avustava suunnittelija ja samalla hän viimeistelee opinnäytetyötään. Lue lisää

Rakennustekniikan DI Elli Kinnusen opintoja suuntasi elinkaari-ajattelu ja energiatehokkuus - ekologinen rakentaminen. Lue lisää

Lisää uratarinoita löydät täältä.

Etsinnässä kesätyö- tai harjoittelupaikka?

Tutustu MyTech-ohjelman työ- ja harjoittelupaikkapörssiin tästä.

Tutustu MyTech-lähettiläisiin!

Millaista on opiskelu tekniikan alalla ammatillisessa koulutuksessa? MyTech-lähettiläät kertovat peruskouluissa millaisia mahdollisuuksia teknologia-alalla on. MyTech-lähettilään voi pyytää myös vierailulle omaan kouluun. Lue lisää tästä.

Yritys, lähde kumppaniksi MyTech-ohjelmaan!

Yrityksille ohjelma on kätevä tapa toteuttaa kouluyhteistyötä ja luoda mielikuvaa itsestään kiinnostavana tulevaisuuden työnantajana. Opintokäynneillä havainnollistetaan teknologian merkityksellisyyttä nuoria kiinnostavien teemojen kautta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!

MyTech-tiimi auttaa Sinua, olethan yhteydessä: mytech@teknologiateollisuus.fi