Otto Jalas

Esittely: SKOL kesäteekkari Otto Jalas

Moikka!

Olen Otto Jalas ja aloitin hiljattain SKOLilla kesäteekkarina!

Opiskelen Aalto-yliopistossa Energia- ja ympäristötekniikkaa toista vuotta, eli olen siis aloittanut opintoni vuonna 2020. Opintojen ohella olen onnistunut työllistämään itseni erilaisilla vapaaehtoistehtävillä, kuten toimimalla Rakennusinsinöörikillan raadissa excursiomestarina. Asun Töölössä ja olen lähes koko ikäni asunut pääkaupunkiseudulla lukuun ottamatta lyhyttä jaksoa Itävallassa yläasteikäisenä.

Opintojen, vapaaehtoistehtävien sekä nyt töiden jälkeen, ei ainakaan liiallisesta vapaa-ajasta ole kehkeytynyt ongelmaa. Vuodenajasta riippuen vapaa-aikani pyörii pitkälti kahden asian ympärillä: purjehduksen ja laskettelun. Kesäisin nautin purjehtimisesta ja talvisin viihdyn pitkälti Lapissa randohiihdon parissa. Minulla tärkeitä ovat luonto ja ystävät, ja ne pyrin usein yhdistämään vapaa-aikani vietossa.

Päädyin hakemaan SKOLiin kuultuani kesäteekkaripaikan vapautumisesta. Olen pitkään ollut kiinnostunut suunnittelu- ja konsultointitoiminnasta, ja SKOL tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan alaan hyvin uniikista näkökulmasta. Odotan työtehtävieni olevan haastavia, mutta samalla antoisia, kehittäviä ja monipuolisia.

Innolla kesää odottaen

Otto

Otto.jalas@teknologiateollisuus.fi