Tommi Karvonen

Esittely: SKOL ry:n projektikoordinaattori Tommi Karvonen

Tommi Karvonen aloitti tammikuun lopulla SKOL ry:llä projektikoordinaattorin roolissa. Tommi tulee vastamaan SKOL tilastojen tuotannosta sekä on mukana SKOLin viestinnässä sekä vetovoimatyössä.

Moikka!

Olen Tommi Karvonen, ja aloitin juuri SKOLilla projektikoordinaattorina!

Aloitin opintoni Aalto-yliopistossa vuonna 2021 Energia- ja ympäristötekniikan pääaineessa, joten opintoja on nyt takana reilut 2,5 vuotta. Opintojen ohelle on mahtunut muun muassa järjestötoimintaa Rakennusinsinöörikillan hallituksessa yrityssuhdevastaavana. SKOLilla tulen tekemään tilastoja sekä olemaan mukana erilaisissa viestinnän tehtävissä. Näiden ohessa teen myös kandidaatintyöni SKOLille merituulihankkeisiin liittyen.

Koulun ja töiden lisäksi vapaa-aikani kuluu vuodenajasta riippuen pitkälti joko laskettelun tai kalastuksen merkeissä. Näistä erityisesti lumilautailu ja jigaus innostavat. Muutenkin luonnossa liikkuminen on lähellä sydäntä ja samalla myös oiva tapa nollata pääkoppa aina tarpeen tullessa!

Päädyin hakemaan SKOLille, kun tuttuni vinkkasi aukinaisesta projektikoordinaattorin paikasta. Aikaisemmin olen puhunut koulukavereilleni, että suunnittelu- ja konsultointialat kiinnostavat minua. Tarkemmin projektikoordinaattorin tehtäviin tutustuessani, oli yhteensopivuus ilmeinen. Mikä olisikaan parempi tilaisuus päästä tutustumaan suunnittelu- ja konsultointialojen yritysten toimintaan kuin SKOL.

Mielenkiinnolla tulevaa odottaen,

Tommi

tommi.karvonen@teknologiateollisuus.fi