Kansainvälistymisen tietoa ja palveluita

24.8.2012 klo 13.34

Kansainvälistymisasioissa Teknologiateollisuuden jäsenyrityksiä palvelee Finpron verkosto Suomessa ja maailmalla.

Ajankohtaista vientirahoituksesta, Finpron kalvosarja

Kansainvälistymisasioissa Teknologiateollisuuden jäsenyrityksiä palvelee Finpron yli 300asiantuntijaa Suomessa ja 52 vientikeskuksessa maailmalla. Finpro on konsulttiyritys, joka tuottaa jäsenyritystemme käyttöön muun muassa maaraportteja ja vienninedistämispalveluja.

Teetämme ja rahoitamme jäsenyrityksillemme erilaisia alueellisia selvityksiä kansainvälistymisen tueksi. Yritykset ja toimialaryhmät voivat ehdottaa meille kansainvälistymistä edistäviä hankkeita.Lisäksi rahoitamme aiheeseen liittyviä yleishyödyllisiä selvityksiä ja hankkeita.

Kansainvälistymisvalmiuksen kehittäminen on teknologiateollisuuden pk-yrityksille tärkeää. Päähankkijayritykset toimivat jo kansainvälisesti ja tarvitsevat hyvin toimivaa verkostoa myös muualla kuin Suomessa. Kasvuhaluisille yrityksille, joilla on halua laajentaa toimintakenttäänsä kattamaan myös ulkomaat, on tarvetta ja töitä. Yritysten täytyy omalta osaltaan tehdä valintoja ja panostaa niihin.

Kansainvälinen toiminta tarkoittaa suomalaisille yrityksille osallistumista vientiin tai tuontiin tai toimintaa muualla kuin Suomessa.

Lisätietoja:

Harri Jokinen, ryhmäpäällikkö, puh. (09) 192 3294 tai 050 563 5034, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi

Finpro

Finpron alueorganisaatio Suomessa

KiVi IV 2011-2012 - Kilpailukykyä viennistä ja kansainvälistymisestä

2012-08-24 00:00:00 Europe/Helsinki