palkinto

Osallistu Vuoden 2023 Putkiremontti/Linjasaneeraus -kilpailuun

11.4.2023 klo 10.54

Hyvät asumispalvelut, asumisviihtyisyys ja osakkaiden omaisuuden arvon säilyttäminen edellyttävät pitkäjänteistä ja suunnitelmallista otetta taloyhtiöissä. Suurten saneerausten yhteydessä kannattaa tehdä muitakin parannustöitä, kuten parantaa kiinteistön energiatehokkuutta ja kyberturvallisuutta, rakentaa sähköautojen latauspaikkoja tai tehdään niille varauksia sekä osallistua yhteiskunnan kannalta tärkeään hiilineutraliuden kasvattamiseen.

Vuoden Putkiremontti/ Linjasaneeraus-kilpailun tavoitteena on kertoa hyvistä toimintatavoista ja -menetelmistä tulevien saneeraushankkeiden tilaajille, osakkaille, suunnittelijoille sekä urakoitsijoille. Onnistuneita saneeraushankkeita on palkittu jo vuodesta 2008.

Ilmoita kohde kilpailuun 30.5. mennessä

Taloyhtiön hallitus voi ilmoittaa kilpailuun putkiremontin/linjasaneerauksen, joka on päättynyt 1.11.2020 – 30.11.2022 välisenä aikana ja remontin takuuaika on alkanut. Taloyhtiön hallituksen kirjallisella suostumuksella ilmoittaja voi olla myös hankkeen urakoitsija, suunnittelija, valvoja tai projektinjohtaja.

Ilmoittautumisohjeet

  1. Ilmoittautumisohjeet ja kilpailun säännöt löydät verkkosivulta https://akha.fi
  2. Täytä ja lähetä sivulla oleva lyhyt osallistumislomake
  3. Lisätiedosteluihin vastataan osoitteessa tiedustelut.vuodenputkiremontti@akha.fi

Voittajien julkistaminen

Järjestäjistä koostuva tuomaristo valitsee palkittavat hankkeet. Kilpailun tulokset julkistetaan lokakuussa 2023 Kiinteistömessuilla-messuilla sekä järjestäjien kotisivuilla.

Voittajayhtiö saa julkisuuden lisäksi yhtiön julkisivuun kiinnitettävän kunniakilven tunnustukseksi onnistuneesta remontista. Julkisuuteen kuuluu taloyhtiön hyvän hankehoidon sekä hyvän hallintotavan esilletuominen ja toimet hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. Lisäksi tuodaan esille taloyhtiön hallinnon kyky ymmärtää tulevaisuuden energiaratkaisuja ja hyvää urakoitsijatapaa.  Voittajaa haastatellaan myös toimittajien medioihin ja heistä julkaistaan oma artikkelinsa.

Kilpailun järjestävät Kiinteistöliitto Uusimaa ry, Suomen Kiinteistöliitto ry, Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry, Isännöintiliitto, Rakennusinsinöörien liitto Ry, Rakennusteollisuus RT ry, SuLVI Suomen LVI-liitto ry, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry ja Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry, Motiva sekä KNX-Finland ry.