SKOL mukana Projektipäivillä : Lisäarvoa asiakkaalle - luova suunnittelu- ja konsultointialan liiketoiminta

28.8.2019 klo 12.00

Suomen suurin projektiliiketoiminnan ja -johtamisen ammattitapahtuma Projektipäivät 2019 lähestyy ja SKOL ry on mukana tapahtuman ohjelmatyössä. Tapahtuman järjestää vuosittain Projektiyhdistys ry ja tänä vuonna tapahtuma on 29.-30.10.2019 Helsingin Messukeskuksessa. 

Kaikki SKOL ry jäsenet saavat 70 € (+ alv 24%) alennuksen Projektipäivien normaalihintaisesta pääsylipusta. Tämä tarkoittaa noin 10 % alennusta kahden päivän lipusta ja noin 12% alennusta yhden päivän lipusta.  

Suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö (SKOL) tuottaa Projektipäivien toiseen päivää ohjelmaa teemalla: Lisäarvoa asiakkaalle - luova suunnittelu- ja konsultointialan liiketoiminta. Projektipäivät kokoaa vuosittain 800 - 1000 osallistujaa ja tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa projektiammattilaisten ja päättäjien keskuudessa. Projektipäivien koko ohjelma sisältää 3 Keynote-puheenvuoroa, yli 65 asiantuntijapuheenvuoroa ja lukuisia muita verkostoitumismahdollisuuksia kumppaneiden ja osallistujien kesken.  

KUINKA HYÖDYNNÄT JÄSEN EDUN 

Kun olet ostamassa lippua Projektipäiville täydennä lipun ostamisen yhteydessä tapahtumasivuston ostoskorissa kampanjakoodi: SKOLJASEN 

Kampanjakoodilla saat 70 euron alennuksen normaalihintaisesta yhden päivän tai kahden päivän lipusta. Pyydämme kaikki ilmoittautumiset tapahtumasivuston kautta mielellään 18.10.2019 mennessä. Ilmoittautuneet saavat automaattisen ilmoittautumisvahvistuksen Oppia.fi:stä ilmoittautumisen jälkeen ja tapahtumajärjestäjä on yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin käytännön ohjeistuksin ennen tapahtumaa. Tapahtumasivusto löytyy: www.projektipaivat.fi 

SKOL-Seminaarin ohjelma 30.10
13.05-13.45: Working harder or working smarter?
Jyrki Keinänen, A-Insinöörit
13.55-14.35: Raide-Jokeri - Arvoa rahalle ja loppukäyttäjille 
Hanna Herkkola, Ramboll Finland Oy
14.45-15.25: EPCM-palvelukonsepti, lisäarvoa strategisiin toteutuksiin
Veli-Matti Niemi, Elomatic Oy