SKOLin uusi toimitusjohtaja aloittaa syyskuun alussa

19.3.2012 klo 9.34

Diplomi-insinööri Matti Mannonen on valittu Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry:n toimitusjohtajaksi ja Teknologiateollisuus ry:n suunnittelu- ja konsulttialan johtajaksi.

 

Hän aloittaa toimessaan 1.9.2012. Nykyinen toimitusjohtaja Timo Myllys jatkaa työtään liittojen palveluksessa osa-aikaisena.

Matti Mannosella on erittäin vahva kokemus suunnittelu- ja konsulttialalta. Hän on toiminut viimeiset 15 vuotta toimitusjohtajana konsulttitoimistoissa työnantajinaan Finnroad Oy, JP-Transplan Oy ja WSP Finland Oy. Hän on ollut vahvasti vaikuttamassa SKOL ry:n toimintaan jo vuosia, viimeksi 4 vuotta liiton hallituksessa, joista kaksi vuotta varapuheenjohtajana.

SKOLilla ja sen jäsenyrityksillä on monia haasteita edessään. Lähimpänä ovat talouden epävarmuudesta johtuvat tekijät, uuden strategian linjaaminen sekä Teknologiateollisuusyhteistyön ja verkostojen hyödyntäminen ja kehittäminen tavoitteena suomalaisen osaamisen globaalin kilpailukyvyn parantaminen.

Muita ajankohtaisia asioita ovat kansainväistymiseen liittyvät kysymykset, korkeatasoisen suunnitteluosaamisen ja -koulutuksen säilyttäminen Suomessa, sidosryhmiin ja alan tilaajiin vaikuttaminen, laadun korostaminen suunnitteluhankinnoissa, alan edistäminen, vahva viestintä sekä alan ja SKOLin profiilin nosto.

SKOLin puheenjohtaja Kimmo Fischer katsoo, että Matti Mannosella on erinomaiset edellytykset edistää liittojen tavoitteita. "Kokemustaustansa ja ominaisuuksiensa johdosta hän on erinomainen valinta SKOLin johtoon. Uskon, että hän tulee toimillaan ja linjauksillaan merkittävästi kehittämään sekä Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liiton SKOLin että Teknologiateollisuuden toimintaa."

Lisätietoja antavat:

Kimmo Fischer, puheenjohtaja, SKOL ry, puh. 020 747 6001 
Jorma Turunen, toimitusjohtaja, Teknologiateollisuus ry, puh. 09 192 3310

2012-03-19 00:00:00 Europe/Helsinki