Maarakennuspäivä 30.9.2021

Maarakennuspäivä 30.9.2021

Finlandia-talo, Helsinki
Tapahtuman aika
-

Maanrakennusalan neuvottelukunnan päivitys 17.12.2020: Olemme seuranneet tarkoin koronatilanteen vaikutusta kevään Maarakennuspäivän järjestämiseen ja huolellisen harkinnan jälkeen MANK ry:n hallitus on päättänyt peruuttaa Maarakennuspäivän keväältä ja siirtää tapahtuman syksylle 2021. Tapahtuma järjestetään 30.9.2021, Finlandia-talolla.

Päivän aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja infra- ja liikennealalta. Tapahtuma päivittää jälleen tietosi siitä, mitä tärkeää alalla tapahtuu. Tilaisuuden järjestää Maarakennusalan neuvottelukunta MANK ry. Järjestelyissä ja tiloissa tullaan huomioimaan turvaetäisyydet.

Kenelle tilaisuus on tarkoitettu?

Tilaisuus on tarkoitettu infran rakennuttamisen, suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon ja niihin liittyvien palvelujen liiketoiminnasta, menetelmä- ja tuotekehityksestä sekä tutkimuksesta kiinnostuneille henkilöille.

Miten osallistut?

Ilmoittaudu tapahtumaan 23.9.2021 mennessä. Ohjelma ja ilmoittautumislinkki täältä.

Aikaisemmat ilmoittautumiset tapahtumaan perutaan, jos siis teit ilmoittautumisen syksyn 2020 tai kevään 2021 tapahtumaan pyydämme teitä ilmoittautumaan uudelleen.

 

 

 

Aiheeseen liittyvää