SKOL Konsulttipäivä 2024 - Alan muuttuvat osaajatarpeet

Seminaarikuva
Eteläranta 10, 00130 Helsinki
Tapahtuman aika
-

SKOL ry Konsulttipäivä 2024

Aika: 24.4.2024 klo 14.00 – 16.00.Ennen seminaaria kahvitarjoilu klo 14.00 alkaen. Itse seminaarin aloitus klo 14.30.
Paikka: Eteläranta 10, kokouskeskus, Auditorio ja aula.Tarvittaessa esteetön saapuminen mahdollista Unioninkadun puolelta. Ilmoitathan tarpeesta esteettömälle saapumiselle etukäteen sähköpostilla: sari.lehtonen@teknologiateollisuus.fi .

 

SKOL Konsulttipäivä 2024 - Alan muuttuvat osaajatarpeet

Osaajatarve suunnittelu- ja konsultointialalla kasvaa vuosittain arviolta noin 2370 henkilöllä. Kasvavan osaajatarpeen lisäksi erilaiset osaamistarpeet nousevat myös esille muuttuvien toimintaympäristöjen ja työtehtävien kautta. Osaaja- ja osaamistarpeiden taltuttamiseksi tarvitsemme monipuolisesti erilaisia osaajia hakeutumaan alalle. Kasvaviin tarpeisiin vastaaminen vaatii myös vahvaa monimuotoisuuden edistämisestä alan yrityksissä.

Millaiset osaamistarpeet sitten korostuvat lähivuosina alamme yrityksissä ja miten saisimme lisää osaajia alalle? SKOLin vuosittaisessa Konsulttipäivässä tulemme esitelmään tuottamamme suunnittelu- ja konsultointialan osaajatarveselvityksen tulokset. Seminaarissa tulet kuulemaan myös puheenvuoroja monimuotoisuuden merkityksestä , hankkeesta intialaisten osaajien työllistämisestä suomailaisiin yrityksiin sekä kansainvälisten yritysten moninaisista tarpeista.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN KONSULTTIPÄIVÄN SEMINAARIIN

Ilmoittauduthan 16.04. mennessä.

Voit halutessasi välittää kutsun myös kollegallesi.

 

Alla tilaisuuden ohjelma.

14.00 Kahvitarjoilu

14:30 Avaus / Maija Jokela SKOL hallituksen puheenjohtaja

14:35 SKOL-alan koulutuksen ja osaamisen määrälliset ja laadulliset näkymät/ Asiantuntija Samuel Rintamäki, Ramboll Finland

14:55 Helpotusta yritysten osaajapulaan: Osaajia Intiasta/ Johtava asiantuntija Eero Manninen, Teknologiateollisuus ry

15.15 Monialaisen ja kansainvälisen konsulttiyrityksen osaajatarpeet/ Vastuullisuusjohtaja Iida Vakkuri, Sweco

15:35 Monimuotoisuus, osallistaminen ja vetovoima teknologia-aloilla/ Change manager, people & culture Piia Simpanen, Telia Finland

15:55 Seminaarin yhteenveto/ Helena Soimakallio SKOL toimitusjohtaja

16.00 Tilaisuus päättyy

 

SKOL ry:n tilaisuuksissa noudatamme turvallisen tilan periaatetta, jossa jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä tai ahdistelusta.

Fyysisen terveysturvallisuuden osalta noudatamme viranomaisten määräyksiä ja ohjeita ja pyydämme osallistumaan vain terveenä ja oireettomana.

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa,
Noora Kuparinen, Viestintä- ja vastuullisuusasiantuntija SKOL ry
noora.kuparinen@teknologiateollisuus.fi