Teräsrakenteiden huippuseminaari 17.-18.1.2017

Hämeenlinna

Sustainable steel construction -seminaari pidetään 17-18.1.2017 Hämeenlinnassa. Seminaarimme ensimmäinen päivä ohjelmaltaan on erityisesti insinööritoimistoille suunnattu. Alla tietoa seminaarista. Ilmoittautuminen ja lisäinfoa seminaarista sivuilta www.steelexc.fi

Osana seminaariviikon ohjelmaa järjestetään kahden päivän luentosarja aiheesta kestävän kehityksen teräsrakenteet ja elinkaariarviointi. Kurssin"Sustainability of Steel Buildings & Life Cycle Assessment" toteutuksesta vastaavat alan asiantuntijat Portugalista. (University of Coimbra) Kurssi pidetään englannin kielellä.

17-18.1.2017 pidettävä seminaari keskittyy korkealujuusterästen hyödyntämisen ja energiatehokkaiden ratkaisujen uusimpaan tietoon sekä tuo esille yrityksille tarjottavia mahdollisuuksia ja palveluja. Teräsrakentamisen huippuosaamiskeskus, Steel Construction Excellence Centerin (SCEC) ja Hämeen ammattikorkeakoulun Ohutlevykeskuksen järjestämän seminaarin tavoitteena on antaa osallistujille uutta tietoa ajankohtaisista asioita sekä luoda puitteet verkostoitumiselle

Tilaisuuden puheenjohtajina toimivat professori Markku Heinisuo Tampereen teknillisestä yliopistosta ja tutkimusyksikön johtaja Jarmo Havula Hämeen ammattikorkeakoulusta.

Seminaari on kaksipäiväinen. Ensimmäisen päivän teemana on" High strength steel and energy efficiency - research and design". Kohderyhmänä ovat tutkijat ja suunnittelijat. Toisen päivän teemana on uudet ratkaisut ja palvelut yrityksille kohderyhmänä erityisesti valmistavan konepajateollisuuden yritykset.

Osa esityksistä tapahtuu Ohutlevykeskuksen hallissa tutustumalla uusiin ratkaisuihin ja palveluihin demonstraatioiden kautta.

Varmistuneita avainpuhujia ja aiheita mm.

§  High strength steel, Fabrication and future possibilities of HSS, prof. Jukka Kömi, University of Oulu

§  ISISE-SMCT; Thermal Behaviour and Energy Efficiency, R&D Activities Overview, prof. Paulo Santos, University of Coimbra

Seminaarin yhteydessä pidetään myös yritysten esittelypisteitä. Jos yrityksesi on kiinnostunut osallistumaan seminaariin omalla ständillä, ota yhteyttä merita.aronen@hamk.fi.

Ständit ovat maksuttomia. Paikalle tulee myös opiskelijoita sekä koulutusten esittelyä.

Tervetuloa seminaariin! Ilmoittautuminen ja lisäinfoa sivuilta www.steelexc.fi