Twitter-koulutusta SKOLin jäsenyritysten työntekijöille 24.1. & 31.1.2017

Twitter on noussut tärkeäksi viestintäkanavaksi, jossa eri alojen asiantuntijoiden on mahdollista saada tietoa alan ajankohtaisista asioista, laajentaa vaivattomasti verkostojaan sekä käydä vuoropuhelua eri toimijoiden kanssa.  

SKOLin jäsenyritysten edustajat tekevät arvokasta työtä esimerkiksi SKOLin työryhmissä alan kehittämisen eteen. Jotta alan ääni kuuluisi entistä voimakkaammin sosiaalisessa mediassa ja alan asiantuntijat pääsivät kehittämään itsestään entistä suurempia monitaitureita, SKOL järjestää tammikuussa Twitter-koulutuksia, jotka ovat erityisesti suunnattu työryhmissä ja toimikunnissa vaikuttaville, mutta myös muut jäsenyrityksissä toimivat alan ammattilaisetovat tervetulleita koulutuksiin.

Koulutuksessa käydään läpi perusteet Twitterin toimintatavoista ja käyttöominaisuuksista sekä perustetaan käyttäjätilit kaikille halukkaille.

Koulutus on tarkoitettu toimijoille, joita kiinnostaisi käyttää Twitteriä tai jotka ovat ottaneet jo ensiaskelia Twitterissä, mutta ovat vielä epävarmoja sen käytössä.

Aika:

Tiistai 24.1. klo 9.00-11.00

Tiistai 31.1. klo 9.00-11.00

Molemmissa koulutuksissa käydään läpi sama sisältö eli tarkoituksena on osallistua vain jompaankumpaan koulutukseen, ei molempiin.

Paikka:

Eteläranta 10

Paikkoja on rajoitetusti, joten toimithan nopeasti!

Koulutuksen vetää SKOLin viestinnän vastaavasta asiantuntija Tino Aalto.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Tino Aalto

tino.aalto@teknologiateollisuus.fi

050 574 8713