Uusi verkkosivusto tarjoaa työkaluja IPR-strategian tekemiseen

To, 23.05.2019 - 10:42
Yhä useammalla toimialalla aineeton omaisuus muodostaa tärkeän osan liiketoiminnasta ja yrityksen nykyisestä tai tulevasta arvosta. IPR-strategia eli suunnitelma aineettomien oikeuksien käytöstä kannattaa laatia jo pienessäkin yrityksessä alasta riippumatta.

 

Uusi aineetonansainta.fi -verkkosivusto tarjoaa työkaluja ja inspiraatiota luovien ja tietointensiivisten alojen liiketoiminnan kehittämiseksi. Sivustolta löytyy videotarinoita, tietoiskuja, sopimusmalleja ja oppaita liiketoiminnan tueksi.

- Aineettomien oikeuksien rekisteröinnin lisäksi yrittäjän on huolehdittava yrityksensä aineettoman omaisuuden käytöstä huolellisesti tehdyillä sopimuksilla. Verkkosivuilta löytyy yritysten käyttöön mm. lisenssisopimusmalleja, alihankintasopimus sekä yhteistyösopimusmalli. Nämä ovat pienillekin yrityksille elintärkeitä sopimuksia, toteaa Ornamon lakimies Jussi Ilvonen.

Eri alojen yrityksillä on ainutlaatuista osaamista: omaperäisiä ideoita, tuotteita tai palveluita sekä erilaisia verkostoja ja tietoa. Tunnistamalla näiden arvon yrityksen on mahdollista erottautua markkinoilla ja rakentaa itselleen toimiva IPR-strategia. Verkkosivusto antaa tietoa, tukea ja inspiraatiota oman IPR-strategian luomiseen.

 Lue lisää aiheesta osoitteesta : https://aineetonansainta.fi/