neuvottelu

Vuoden nuori konsultti 2020 -kilpailu avataan elokuussa

29.6.2020 klo 10.01
SKOL hakee tänä vuonna nuoria tulevia huippuammattilaisia nimettäväksi mukaan Vuoden nuori konsultti 2020 -kilpailuun. Haku kilpailuun avataan elokuussa 03.08.2020.

Onko yrityksessänne kesä- tai projektitöissä lahjakas ja alalle pyrkivä harjoittelija tai opinnäytetyöntekijä, joka olisi suunnittelu- ja konsultointialan tulevaisuuden huippuammattilainen?

SKOL jäsenyrityksillä on nyt loistava mahdollisuus nimetä lahjakkaita nuoria kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita tai opinnäytetyöntekijöitä mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2020 -kilpailuun ja saada heille heidän ansaitsemaansa tunnustusta!

Vuoden nuori konsultti 2020 -kilpailu järjestetään tänä vuonna uudistetulla konseptilla, kohdentamalla kilpailu alaa opiskeleviin nuoriin ja tulevaisuuden alan ammattilaisiin. Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että nimetyt kilpailijat ovat työskennelleet SKOLin jäsenyrityksissä kesätyöntekijöinä, harjoittelijoina tai opinnäytetyöntekijöinä kuluneen vuoden 2020 aikana ja ovat oman työskentelynsä kautta onnistuneet osoittamaan kehityskelpoisuuttaan alalle. Kilpailun tavoitteena on tuoda esille suunnittelu- ja konsultointialaa opiskelevien nuorten osaamista, alamme monimuotoisuutta sekä jakaa tunnustusta innovatiivisille ja lahjakkaille nuorille osaajille!

VNK 2020

 

Yrityksille kilpailu on erinomainen tilaisuus saada näkyvyyttä alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille tuleville ammattilaisille sekä tuoda esille omaa panostaan ja tukeansa alan opiskelijoiden mentoroinnin ja perehdyttämisen alueilla.

Jäsenyritykset voivat kukin nimetä enintään viisi kilpailijaa mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2020 -kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu hakulomakkeella.

Kilpailussa parhaiten pärjänneet viisi kilpailijaa palkitaan 1500 euron suuruisella tunnustuspalkkiolla.

Kilpailuun nimetyt osallistujat saavat osana kilpailua viestintätaitoja kehittävän koulutuksen. Koulutuksessa hakijat pääsevät hiomaan esiintymistaitojaan.

Esivalinta vaiheesta jatkoon menneet kilpailijat pääsevät valmistelemaan itsestään myös esittelyvideon kilpailun nettiäänestystä varten.

Kilpailun hakijoista tehtyjä esittelyvideoita käytetään SKOLin nettisivuilla kilpailijoiden nettiäänestystä varten ja ne ovat myös yritysten sekä kilpailijoiden käytettävissä. Kilpailijoiden saamat äänestystulokset ovat osa kilpailijoiden pisteytystä. SKOLin toimiston ja sidosryhmäedustajien muodostama raati valitsee ensimmäisessä vaiheessa jäsenyritysten nimeämistä kilpailijoista jatkoon menijät, jotka pääsevät valmistelemaan itsestään esittelyvideon nettiäänestystä varten. Lopullinen tulos voittajista ratkaistaan äänestystulosten ja valintaraadin perusteella. Kilpailun tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan SKOLin syyskokouksessa 24.11.2020. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Finalistien nimet, kuvat, esittelyvideot, opiskelutiedot julkaistaan osallistujien suostumuksella.

Kilpailun haku alkaa 01.08.2020 ja loppuu 18.09.2020 mennessä. Yritysten nimeämien kilpailijoiden hakulomakkeet tulee toimittaa Webpropol –ohjelman kautta 18.09.2020 klo:16.00 mennessä. Hakemukseen pääset tästä linkistä: https://webropol.com/s/VNK2020

Lue kilpailun tiedote tästä