vnk

Vuoden nuori konsultti 2020 - kilpailun haku on avattu

3.8.2020 klo 12.06
Onko yrityksessänne kesä- tai projektitöissä lahjakas ja alalle pyrkivä harjoittelija tai opinnäytetyöntekijä, joka olisi suunnittelu- ja konsultointialan tulevaisuuden huippuammattilainen?

SKOL jäsenyrityksillä on nyt loistava mahdollisuus nimetä lahjakkaita nuoria kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita tai opinnäytetyöntekijöitä mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2020 -kilpailuun ja saada heille heidän ansaitsemaansa tunnustusta!

Vuoden nuori konsultti 2020 -kilpailu järjestetään tänä vuonna uudistetulla konseptilla, kohden- tamalla kilpailu alaa opiskeleviin nuoriin ja tulevaisuuden alan ammattilaisiin. Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että nimetyt kilpailijat ovat työskennelleet SKOLin jäsenyrityksissä kesätyön- tekijöinä, harjoittelijoina tai opinnäytetyöntekijöinä kuluneen vuoden 2020 aikana ja ovat oman työskentelynsä kautta onnistuneet osoittamaan kehityskelpoisuuttaan alalle. Kilpailun tavoitteena on tuoda esille suunnittelu- ja konsultointialaa opiskelevien nuorten osaamista, alamme monimuotoisuutta sekä jakaa tunnustusta innovatiivisille ja lahjakkaille nuorille osaajille!

Yrityksille kilpailu on erinomainen tilaisuus saada näkyvyyttä alan opiskelijoille tai vastavalmis- tuneille tuleville ammattilaisille sekä tuoda esille omaa panostaan ja tukeansa alan opiskelijoiden mentoroinnin ja perehdyttämisen alueilla.

Jäsenyritykset voivat kukin nimetä enintään viisi kilpailijaa mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2020 -kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu hakulomakkeella.
Kilpailussa parhaiten pärjänneet viisi kilpailijaa palkitaan 1500 euron suuruisella tunnustuspalkkiolla.

Kilpailuun nimetyt osallistujat saavat osana kilpailua viestintätaitoja kehittävän koulutuksen. Koulutuksessa hakijat pääsevät hiomaan esiintymistaitojaan.
Kilpailun haku alkaa 03.08.2020 ja loppuu 18.09.2020 mennessä. Yritysten nimeämien kilpailijoi- den hakulomakkeet tulee toimittaa Webpropol –ohjelman kautta 18.09.2020 klo:16.00 mennessä. Hakemukseen pääset tästä linkistä: https://webropol.com/s/VNK2020

 

Lue kilpailun tiedote ja tarkemmat tiedot tästä