EFCA FL 2024 banneri
Uutinen

EFCA Future Leaders 2024 -kilpailussa suomalaista menestystä

EFCA:n (The European Federation of Engineering Consultancy Associations) järjestämässä kilpailussa nähtiin suomalaista menestystä, kun A-insinöörien Matias Hirvikoski voitti Digitaaliset ja uudet teknologiat -kategorian. Future Leaders 2024 -kilpailussa oli tänä vuonna kokonaiskilpailun lisäksi viisi kategoriaa osaamisen huippuluokista. Hakemuksissa painottuivat hakemuksen laatu, suunnittelu, digitaaliset ja uudet teknologiat, hankeen vaikutus ilmastoon ja biodiversiteettiin sekä hankkeen panos yhteiskuntaan.

– Tuntuu hienolta saada suomalaiselle teknologiaosaamiselle tunnustusta. Hyviä pilotteja löytyy pitkin Eurooppaa, mutta haasteena on saada uudet menetelmät laajamittaiseen käyttöön. Suomessa olemme onnistuneet luomaan tuotteita, jotka vastaavat oikeisiin tarpeisiin ja ovat käytössä hankkeesta toiseen, Madridissa palkinnon vastaanottanut Matias Hirvikoski toteaa.

EFCAn Future Leaders -kilpailu on suunnattu alle 35-vuotiaille ja sitä nuoremmille suunnittelu- ja konsultointialan ammattilaisille, jotka työskentelevät kansallisen yhdistykseen kuuluvissa jäsenyrityksissä. Kilpailun tarkoitus on tuoda esille Euroopan seuraavan sukupolven johtajien ammatillista osaamista sekä taitoja. Kilpailu pyrkii tuomaan esille myös suunnittelu- ja konsultointialan monimuotoisuutta sekä lisäämään alan kiinnostavuutta.

Onnea hienosta saavutuksesta, Matias!