Vuoden nuori konsultti 2024
Uutinen

Vuoden nuori konsultti 2024 -kilpailun haku on avattu!

SKOL hakee nuoria tulevia huippuammattilaisia nimettäväksi mukaan Vuoden nuori konsultti 2024 -kilpailuun. Haku kilpailuun on käynnissä 10.06. – 30.08.2024 klo 17.00 asti.

Onko yrityksessänne kesä- tai projektitöissä lahjakas ja alalle pyrkivä harjoittelija tai opinnäytetyöntekijä, joka olisi suunnittelu- ja konsultointialan tulevaisuuden huippuammattilainen?  

SKOL jäsenyrityksillä on loistava mahdollisuus nimetä lahjakkaita nuoria kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita tai opinnäytetyöntekijöitä mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2024 -kilpailuun ja saada heille heidän ansaitsemaansa tunnustusta!  

Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että nimetyt kilpailijat ovat työskennelleet SKOLin jäsenyrityksissä kesätyöntekijöinä, harjoittelijoina tai opinnäytetyöntekijöinä kuluneen vuoden 2024 aikana ja ovat oman työskentelynsä kautta onnistuneet osoittamaan kehityskelpoisuuttaan alalle. Kilpailun tavoitteena on tuoda esille suunnittelu- ja konsultointialaa opiskelevien nuorten osaamista, alamme monimuotoisuutta sekä jakaa tunnustusta innovatiivisille ja lahjakkaille nuorille osaajille!  

Yrityksille kilpailu on erinomainen tilaisuus saada näkyvyyttä alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille tuleville ammattilaisille sekä tuoda esille omaa panostaan ja tukeansa alan opiskelijoiden mentoroinnin ja perehdyttämisen alueilla.  

Jäsenyritykset voivat kukin nimetä enintään kolme kilpailijaa mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2024 -kilpailuun. 

Kilpailussa rahapalkinto. 

Kilpailun hakemukset tulee jättää alla olevan linkin kautta 30.08.2024 klo 17:00 mennessä. 

Haku kilpailuun tapahtuu tämän hakemuspohjan kautta.  

Link to application form in english 

  

Kilpailun tarkemmat ohjeet ja kriteerit: 

Ohjeet ja kilpailukriteerit  

Competition instructions and criteria  

  

Lisätietoja kilpailusta antaa, 

anastasia.buhanist@teknologiateollisuus.fi