Anastasia Buhanist
Uutinen

Esittely: SKOL ry:n viestintäkoordinaattori Anna Buhanist

Anastasia (Anna) Buhanist aloitti toukokuun lopulla SKOL ry:llä viestintäkoordinaattorina. Annan vastuulla on SKOLin viestintä ja tapahtumat.

Moikka!

Olen Anastasia (Anna) Buhanist ja olen aloittanut työt SKOLilla viestintäkoordinaattorina. Opiskelen Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa pääaineenani markkinointi ja sivuaineenani psykologia. Työn ohella viimeistelen graduani vastuullisuusviestinnästä Metsolle, mikä on ollut hyvin antoisa ja opettavainen projekti.

Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa ystävieni kanssa, milloin mitäkin puuhaillen. Kesä on ehdottomasti lempivuodenaikani, ja aurinkoisina kesäpäivinä nautin ulkoilusta ja luonnossa oleskelusta sekä uimisesta. Lisäksi käyn kuntosalilla, jossa olen viime aikoina innostunut käymään etenkin spinning-tunneilla. Diplomaattiperheen kasvattina olen viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni ulkomailla, muun muassa Venäjällä ja Yhdysvalloissa, ja matkailu sekä uusiin kulttuureihin tutustuminen onkin aina ollut lähellä sydäntäni.

Hain SKOLille, kun tietooni tuli yhdistyksen tarve viestinnän ja markkinoinnin osaajalle. Tämä kuulosti kiinnostavalta ja ainutlaatuiselta tilaisuudelta päästä tutustumaan lisää suunnittelu- ja konsultointialaan sekä kehittää omia viestintä- ja markkinointitaitojani. Tehtävänkuvani on erittäin monipuolinen, ja odotan innolla mitä kaikkea pääsenkään SKOLilla tekemään ja oppimaan.

Anna

anastasia.buhanist@teknologiateollisuus.fi