WDBE2024 Summit
Uutinen

WDBE2024 Summit 3.-4.10. Helsingissä ja Tallinnassa

Jo seitsemättä vuotta peräkkäin World of Digital Built Environment (WDBE) Summit tarjoaa laajan katselmuksen digitaalisen rakennetun ympäristön tärkeimpiin ajankohtaisiin tapahtumiin, ilmiöihin, tutkimukseen ja ratkaisuihin. Tule yhdessä muiden rakennetun ympäristön ammattilaisten kanssa viettämään kaksi inspiroivaa päivää verkostoitumisen ja huippuammattilaissisällön parissa. WDBE on kansainvälinen yhteisötapahtuma, jota ei kannata ohittaa!

Tartu tilaisuuteen kerääntyä yhteen muiden rakennetun ympäristön kestävästä digitalisaatiosta kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa viettämään kaksi inspiroivaa päivää 3.-4.10. Helsinkiin ja Tallinnaan. Lisää tietoa WDBE:stä löydät osoitteesta wdbe.org

Vuoden tärkein kohtaamispaikka rakennetun ympäristön digitalisaation edelläkävijöille

Joka vuosi WDBE  kokoaa yhteen keskimäärin 400 osallistujaa 30 maasta. Olemme CDO:ita, CTO:ita, tietohallintojohtajia kiinteistö- ja rakennusalalla, valtion ja kaupungin virkamiehiä, arkkitehteja, insinöörejä, muita asiantuntijoita sekä tutkijoita, jotka työskentelevät muun muassa  BIM:n, VDC:n, AR/VR:n, Big Datan, analytiikan, IOT:n ja tekoälyn parissa.

WDBE2024 Summitin teemana on “Reshaping Business Models for the future”. Tänä vuonna haluamme herättää erityisesti keskustelua niistä digitalisaation kautta avautuvista uusista strategioista, kumppanuusmalleista, teknologioista ja ansaintalogiikoista, jotka muokkaavat rakennetun ympäristön toimialan tulevaisuutta.

WDBE-Summitin ohjelma on julkaistu ja se sisältää puheenvuoroja kansainvälisiltä huippuammattilaisilta sekä teemoiteltuja Community Sessioita, WDBE Awards -tilaisuuden ja paljon mahdollisuuksia verkostoitua alan edelläkävijöiden kanssa.

WDBE2024 Keynote