Demos
Uutinen

Hae mukaan New European Bauhaus Goes Digital -tapahtumaan 28.10

24.8.2021 klo 12.48
Call for demos on auki 12. syyskuuta saakka. Tapahtumaan etsitään tuoreita, datalähtöisiä innovaatioita, jotka liittyvät elinympäristöihimme.

New European Bauhaus Goes Digital -tapahtumaan 28.10. haetaan nyt tekijöitä esittelemään ideoita, konsepteja, prototyyppejä tai hypoteeseja niin kutsutuissa demohuoneissa. Haku on suunnattu erityisesti luovien alojen toimijoille; arkkitehdeille, muotoilijoille, taiteilijoille, suunnittelijoille, insinööreille, yrittäjille ja tieteen tekijöille. Etsinnässä ovat tuoreet ja nokkelat datalähtöiset innovaatiot, jotka liittyvät elinympäristöihimme; luontoon, kaupunkeihin ja kaupunginosiin, rakennuksiin, käyttäjälähtöiseen suunnitteluun tai materiaaleihin.

Lue lisää Call for demos -hausta tästä. (Linkki: https://www.nordicbauhaus.eu/digital-bauhaus#/page=2 

Ympäristöministeriön järjestämän online-tilaisuuden teemana on digitaalisuuden merkitys arkkitehtuurissa, suunnittelussa ja taiteissa. Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja ja nähdään esimerkkejä viimeisimmistä tietopohjaisista menetelmistä, kuten simuloinnista, robotisoinnista, optimoinnista, parametrisyydestä ja automatisoinnista luovan alan kontekstissa.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan tästä. (Linkki: https://www.nordicbauhaus.eu/digital-bauhaus#/page=1

Tapahtuman yhteistyöorganisaatiot ovat Rakennustietosäätiö RTS, Aalto yliopisto, Porton yliopisto, Bureau of European Design Associations BEDA sekä Archinfo. Tilaisuus linkittyy Euroopan komission Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitteeseen, jonka tavoitteena on tuoda yhteen taiteen, kulttuurin, sosiaalisen osallisuuden, tieteen ja teknologian näkökulmia kauniiden, kestävien ja osallistavien ympäristön rakentamiseen.

Lue lisää Euroopan komission aloitteesta tästä. (Linkki: https://europa.eu/new-european-bauhaus/index_en