palkinto
Uutinen

Kuvaa innovaatiosi ja osallistu Quality Innovation Awardiin!

Onko innovaatiosi idea-asteella oleva potentiaalinen innovaatio vai jo olemassa oleva liiketoimintainnovaatio? Korostuuko innovaatiossasi ympäristö- tai sosiaalinen vastuu? Kuvaa innovaatiosi ja osallistu Quality Innovation Awardiin!
 
  • osallistuminen tukee innovaatiosi myyntiä ja saat ainutlaatuisen mahdollisuuden vertailla innovaatiosi tasoa kansallisesti ja kansainvälisesti
  • riippumattomat ja koulutetut arvioijat suorittavat kilpailussa mukana olevien innovaatioiden arvioinnin ja kaikki osallistujat saavat arvioijien kirjallisen palautteen innovaatiostaan

Innovaatioilla arvoa organisaatioille

”Kilpailun tavoitteena on ollut sen alusta asti lisätä innovaatioiden määrää ja tasoa Suomessa. On myös tärkeää, että innovointia ei nähdä vain teknologialähtöisenä ratkaisukehityksenä vaan se tuottaa arvoa toimialasta riippumatta. PRH haluaa olla mukana kilpailussa kannustamassa kaikkia organisaatioita innovoimaan ja suojaamaan innovaationsa”, toteaa kilpailun pääyhteistyökumppani PRH:n pääjohtaja Antti Riivari.

”Ulkopuolisen arvioijan näkemys innovaatioprosessista on osallistuvalle organisaatiolle äärimmäisen arvokasta tietoa. Arvioinnissa kerrotaan, miksi joku toimii tai ei toimi, ja mitä organisaatio voisi parantaa”, Suomen Laatuyhdistyksen toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio kertoo. 

Kilpailussa aikaisemmin menestyneet suomalaiset innovaatiot löydät täältä kohdista "Kansainvälisen tason menestyjät" ja "Kansallisen tason menestyjät".

 

Lue lisää