viestinnän työkalupakki SKOL
Uutinen

SKOL on julkaissut asiantuntijaviestinnän työkalupakin jäsenyritystensä käyttöön

10.9.2021 klo 8.00
Uunituore SKOLin Viestinnän työkalupakki tarjoaa suunnittelu- ja konsultointialan asiantuntijoille apua omasta työstä ja asiantuntemuksesta viestimiseen.

Alallamme on on valtavasti osaamista ja näkemystä, josta kertominen on meidän kaikkien yhteinen tehtävä. Omasta työstä viestiminen auttaa verkostoitumaan ja profiloitumaan asiantuntijana ja samalla tekee alaa ja sen merkitystä yhteiskunnassa näkyväksi.

SKOL  haluaa rohkaista ja auttaa jäsenyritystensä työntekijöitä aktiivisempaan viestintään. Tämän vuoksi SKOL halusi toteuttaa SKOL viestintäryhmän kanssa työkalun, joka innostaa, rohkaisee ja auttaa asiantuntijoitamme viestinnässä.

Työkirja on suunnattu eri tehtävissä ja uran vaiheissa oleville asiantuntijoille. Työkalupakki sisältää ohjeita, tehtäviä ja mallipohjia oman viestinnän suunnitteluun, yleistajuiseen kirjoittamiseen sekä sosiaalisen median käyttöön. Oppaan lopusta löydät myös linkin SKOL ry:n esiintymiskoulutusvideoon, joka opastaa vaikuttavaan suulliseen esiintymiseen. 

Lataa työkalupakki tästä!

Ilmoittaudu myös mukaan työkalupakin julkistuswebinaariin ti 21.9. klo 13–14

Järjestämme työkalupakin julkistamiseksi ja sen käytön tueksi ilmaisen webinaarin 21.9. klo 13–14. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki SKOL jäsenyritysten työntekijät!

Webinaarissa opastamme työkalupakin käyttöön ja osallistujilla on mahdollista esittää myös kysymyksiä työkalupakin aiheista. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen tämän lomakkeen kautta

Webinaari järjestetään Teamsissa. Lähetämme ilmoittautuneille linkin webinaariin lähempänä tilaisuutta. Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 20.9. klo 15.00 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin täällä!