EFCA FL 2024 banneri
Uutinen

Suomen finalistit EFCA Future Leaders -kilpailuun 2024 on nyt valittu

Valinta Suomea edustavista finalisteista kansainväliseen EFCA (The European Federation of Engineering Consultancy Associations) Future Leaders -kilpailuun on tehty. Kilpailun varsinainen voittaja ja kunniamaininnan saajat julkistetaan EFCAn yleiskokouksessa 23.05.24 Madridissa

EFCAn Future Leaders -kilpailu on suunnattu alle 35-vuotiaille ja sitä nuoremmille suunnittelu- ja konsultointialan ammattilaisille, jotka työskentelevät kansallisen yhdistykseen kuuluvissa jäsenyrityksissä. Kilpailun tarkoitus on tuoda esille Euroopan seuraavan sukupolven johtajien ammatillista osaamista sekä taitoja. Kilpailu pyrkii tuomaan esille myös suunnittelu- ja konsultointialan monimuotoisuutta sekä lisäämään alan kiinnostavuutta.

Tänä vuonna uusina arviontikriteerinä toimivat viisi osaamisen huippuluokkaa. Hakemuksissa painottuivat hakemuksen laatu, suunnittelu, digitaaliset ja uudet teknologiat, hankeen vaikutus ilmastoon ja biodiversiteettiin sekä hankkeen panos yhteiskuntaan.

Suomen esikarsinnassa menestyneet hakijat toivat hakemuksissaan esille omaa osaamistaan monipuolisesti, näyttivät saavutuksillaan halukkuutensa toimia johtavassa asemassa, sekä toivat esille innovatiivisia teknisiä ratkaisuja.

Suomen edustajat EFCA Future Leaders 2024 -kilpailuun ovat:

Emma Liljeström, Sitowise

Teemu Pulkkinen, Solwers / Lukkaroinen Arkkitehdit

Anni Viitala, Granlund

Matias Hirvikoski, A-Insinöörit

Katarina Varteva,  A-Insinöörit