Hiilijalanjälki
Uutinen

Teknologiateollisuus tarjoaa jäsenilleen ilmaisen hiilijalanjälkilaskeman!

Teknologiateollisuus on tekemässä selvitystä jäsenistönsä hiilijalanjäljistä ja tarjoaa siten mahdollisuuden ilmaiseen hiilijalanjälkilaskelmaan tulevana kesänä!

Mukaan projektiin pääsette täyttämällä tarvittavat lähtötiedot alla olevaan kyselyyn. Kyselyn pohjalta jokaiselle vastanneelle yritykselle tuotetaan Climpactor-työkalulla yrityskohtainen GHG-protokollan mukainen raportti. Vastausten perusteella julkaistaan myös koontiraportti, joka sisältää toimialakohtaisen vertailun, jota vasten yritys voi verrata omaa suoriutumistaan. Kyselyssä on myös mahdollista kertoa yrityksenne toimista hiilikädenjäljen parissa. Kootussa raportissa ei julkaista yrityskohtaisia lukuja.

Lisätietoa kyselystä sekä vastaamisesta löytyy kyselyn ensimmäiseltä sivulta. Kysely on auki 9.6.2023 asti. Yrityskohtaiset raportit toimitetaan yrityksille viimeistään elokuun loppuun mennessä, johon mennessä myös koontiraportti on julkaistu.

Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/teknologiateollisuus-hiilijalanjalkikysely2023

 

Kiitos jo etukäteen vastauksistanne!

 

Lisätietoa hankkeesta ja mahdolliset kysymykset voi osoittaa Otto Jalakselle (otto.jalas@teknologiateollisuus.fi / 040 730 7684)