VNK 2021
Uutinen

Vuoden nuori konsultti 2021 -kilpailun haku on avattu

10.8.2021 klo 8.40
SKOL hakee nuoria tulevia huippuammattilaisia nimettäväksi mukaan Vuoden nuori konsultti 2021 -kilpailuun. Haku kilpailuun on käynnissä 09.08 - 16.09.2021.

Onko yrityksessänne kesä- tai projektitöissä lahjakas ja alalle pyrkivä harjoittelija tai opinnäytetyöntekijä, joka olisi suunnittelu- ja konsultointialan tulevaisuuden huippuammattilainen? 

SKOL jäsenyrityksillä on nyt loistava mahdollisuus nimetä lahjakkaita nuoria kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita tai opinnäytetyöntekijöitä mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2021 -kilpailuun ja saada heille heidän ansaitsemaansa tunnustusta! 

Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että nimetyt kilpailijat ovat työskennelleet SKOLin jäsenyrityksissä kesätyöntekijöinä, harjoittelijoina tai opinnäytetyöntekijöinä kuluneen vuoden 2021 aikana ja ovat oman työskentelynsä kautta onnistuneet osoittamaan kehityskelpoisuuttaan alalle. Kilpailun tavoitteena on tuoda esille suunnittelu- ja konsultointialaa opiskelevien nuorten osaamista, alamme monimuotoisuutta sekä jakaa tunnustusta innovatiivisille ja lahjakkaille nuorille osaajille! 

Yrityksille kilpailu on erinomainen tilaisuus saada näkyvyyttä alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille tuleville ammattilaisille sekä tuoda esille omaa panostaan ja tukeansa alan opiskelijoiden mentoroinnin ja perehdyttämisen alueilla. 

Jäsenyritykset voivat kukin nimetä enintään viisi kilpailijaa mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2021 -kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu hakulomakkeella. 

Kilpailussa parhaiten pärjänneet viisi kilpailijaa palkitaan 1500 euron suuruisella tunnustuspalkkiolla. 

Kilpailuun nimetyt osallistujat saavat osana kilpailua viestintätaitoja kehittävän koulutuksen. Koulutuksessa hakijat pääsevät hiomaan esiintymistaitojaan. 

Esivalinta vaiheesta jatkoon menneet kilpailijat pääsevät valmistelemaan itsestään myös esittelyvideon kilpailun nettiäänestystä varten. 

Kilpailun hakijoista tehtyjä esittelyvideoita käytetään SKOLin nettisivuilla kilpailijoiden nettiäänestystä varten ja ne ovat myös yritysten sekä kilpailijoiden käytettävissä. Kilpailijoiden saamat äänestystulokset ovat osa kilpailijoiden pisteytystä. SKOLin toimiston ja sidosryhmäedustajien muodostama raati valitsee ensimmäisessä vaiheessa jäsenyritysten nimeämistä kilpailijoista jatkoon menijät, jotka pääsevät valmistelemaan itsestään esittelyvideon nettiäänestystä varten. Lopullinen tulos voittajista ratkaistaan äänestystulosten ja valintaraadin perusteella. Kilpailun tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan SKOLin syyskokouksessa 25.11.2021. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Finalistien nimet, kuvat, esittelyvideot, opiskelutiedot julkaistaan osallistujien suostumuksella. 

Kilpailun haku on käynnissä 09.08.2021 16.09.2021 klo 17.00 asti. Yritysten nimeämien kilpailijoiden hakulomakkeet tulee toimittaa Webpropol –ohjelman kautta 16.09.2021 klo:17.00 mennessä. Hakemukseen pääset tästä 

Kilpailun tarkemmat ohjeet ja kriteerit voit lukea tästä