VNK 2022 päivitetty
Uutinen

Vuoden nuori konsultti -kilpailu tulee taas!

SKOL hakee nuoria tulevia huippuammattilaisia nimettäväksi mukaan Vuoden nuori konsultti 2022
-kilpailuun. Haku kilpailuun avataan elokuussa ja haku on käynnissä 09.08 – 16.09.2022

Onko yrityksessänne kesä- tai projektitöissä lahjakas ja alalle pyrkivä harjoittelija tai opinnäytetyöntekijä, joka olisi suunnittelu- ja konsultointialan tulevaisuuden huippuammattilainen? 

SKOL jäsenyrityksillä on taas loistava mahdollisuus nimetä elokuussa lahjakkaita nuoria kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita tai opinnäytetyöntekijöitä mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2022 -kilpailuun ja saada heille heidän ansaitsemaansa tunnustusta! 

Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että nimetyt kilpailijat ovat työskennelleet SKOLin jäsenyrityksissä kesätyöntekijöinä, harjoittelijoina tai opinnäytetyöntekijöinä kuluneen vuoden 2022 aikana ja ovat oman työskentelynsä kautta onnistuneet osoittamaan kehityskelpoisuuttaan alalle. Kilpailun tavoitteena on tuoda esille suunnittelu- ja konsultointialaa opiskelevien nuorten osaamista, alamme monimuotoisuutta sekä jakaa tunnustusta innovatiivisille ja lahjakkaille nuorille osaajille! 

Yrityksille kilpailu on erinomainen tilaisuus saada näkyvyyttä alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille tuleville ammattilaisille sekä tuoda esille omaa panostaan ja tukeansa alan opiskelijoiden mentoroinnin ja perehdyttämisen alueilla. 

Jäsenyritykset voivat kukin nimetä enintään viisi kilpailijaa mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2022 -kilpailuun.

Haku kilpailuun avataan 09.08.2022. Haku tapahtuu hakulomakkeella, joka avataan elokuussa. Tiedotamme kilpailusta lisää myöhemmin.