VNK 2023
Uutinen

Vuoden nuori konsultti -kilpailun haku avataan jälleen kesäkuussa!

SKOL hakee nuoria tulevia huippuammattilaisia nimettäväksi mukaan Vuoden nuori konsultti 2023
-kilpailuun. Haku kilpailuun avataan kesäkuussa ja haku on käynnissä 01.06 – 11.08.2023 klo 12.00 asti.

Onko yrityksessänne kesä- tai projektitöissä lahjakas ja alalle pyrkivä harjoittelija tai opinnäytetyöntekijä, joka olisi suunnittelu- ja konsultointialan tulevaisuuden huippuammattilainen? 

SKOL jäsenyrityksillä on loistava mahdollisuus nimetä lahjakkaita nuoria kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita tai opinnäytetyöntekijöitä mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2023 -kilpailuun ja saada heille heidän ansaitsemaansa tunnustusta! 

Ehtona kilpailuun osallistumiselle on, että nimetyt kilpailijat ovat työskennelleet SKOLin jäsenyrityksissä kesätyöntekijöinä, harjoittelijoina tai opinnäytetyöntekijöinä kuluneen vuoden 2023 aikana ja ovat oman työskentelynsä kautta onnistuneet osoittamaan kehityskelpoisuuttaan alalle. Kilpailun tavoitteena on tuoda esille suunnittelu- ja konsultointialaa opiskelevien nuorten osaamista, alamme monimuotoisuutta sekä jakaa tunnustusta innovatiivisille ja lahjakkaille nuorille osaajille! 

Yrityksille kilpailu on erinomainen tilaisuus saada näkyvyyttä alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille tuleville ammattilaisille sekä tuoda esille omaa panostaan ja tukeansa alan opiskelijoiden mentoroinnin ja perehdyttämisen alueilla. 

Jäsenyritykset voivat kukin nimetä enintään kolme kilpailijaa mukaan SKOLin Vuoden nuori konsultti 2023 -kilpailuun.

Kilpailussa rahapalkinto.

Kilpailun hakemukset tulee jättää alla olevan linkin kautta 11.08.2023 klo 12.00 mennessä.

Haku kilpailuun tapahtuu hakemuspohjan kautta. Linkki hakemukseen avautuu 01.06.

Ohjeet ja kilpailukriteerit 

Competition instructions and criteria 

 

Lisätietoja kilpailusta antaa,

noora.kuparinen@teknologiateollisuus.fi