WDBE2021 -25
Uutinen

WDBE 2021 Summitista -25 % alennus kaikille Kira-Foorumin jäsenjärjestöjen osallistujille!

23.8.2021 klo 8.00

WDBE2021 Summit tuo syyskuussa rakennetun ympäristön digitalisaation edelläkävijät yhteen

World of Digital Built Environment WDBE

#WDBE2021 Summit September 28-29, 2021

wdbe.org 

Rakennetun ympäristön digitalisaation edelläkävijät kokoontuvat nyt jo neljättä kertaa WDBE-Summitiin. Edellisvuosien tapaan tapahtuma kerää puhujia ja osallistujia ympäri maailman keskustelemaan KIRA-alan digitalisaatiosta laajasti vuoden teemalla "Unlocking urban supersensing"

#WDBE2021 on tarkoitettu toimialan elinkaaren kaikille osapuolille rakennuttajista suunnittelijoihin, toteuttajiin, omistajiin ja ylläpitäjiin. Vuonna 2020 tapahtumakokonaisuus toi yhteen yli 2000 osallistujaa 54 maasta.

Tapahtuman osallistujakokemukseen on edelleen panostettu ja tapahtuma-alustamme mahdollistaa osallistujien ja puhujien saumattoman vuorovaikutuksen tapahtuman aikana ja sen jälkeen.

Vahvistuneet keynote-puhujat:

Keynote -puheenvuorojen lisäksi kuulemme kahdeksassa Community sessiossa yli 50 inspiroivaa puheenvuoroa. Kaikki tapahtuman aineisto on osallistujien katsottavissa myös tilaisuuden jälkeen.

Community sessiot osana WDBE -vuotta

WDBE-vuosi pitää sisällään Summitin lisäksi myös suuren määrän noin puolen päivän mittaisia Community Sessioita. Nämä tilaisuudet ovat kaikille ilmaisia. Ilmoittaudu tuleviin tilaisuuksiin ja katso menneiden tilaisuuksien tallenteet osoitteesta wdbe.org

Ilmoittatuminen: WDBE 2021 Summit (lyyti.fi)